Levering og returnering

Fragt & levering

Vi afsender ordrer på alle hverdage, og medmindre andet er oplyst, vil den forventede leveringstid være mellem 2-4 hverdage. Ved levering i Danmark sendes varerne med enten DAO eller Post Nord til følgende priser:

  • DAO pakkeshop – 35 kr
  • DAO hjemmelevering – 40 kr
  • GLS – 49 kr (skal være en erhvervsadresse)
  • Hvis du køber for mere end 499 kr – er portoen gratis (gælder kun i Danmark)

Ved levering udenfor Danmark er portoprisen til andre EU lande 130 kr. Der sendes ikke på nuværende tidpunkt til ikke-EU lande, samt Grønland, Færøerne og Island, medmindre der er på forhånd er lavet en skriftlig aftale med kundeservice om pris og leveringstider.

Ansvaret for varerne overgår til dig ved modtagelsen.

Fortrydelsesret

Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler på accesie.dk, og returretten løber fra den dag, hvor du modtager varen. Når du fortryder et køb, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage, eller informere os på mail info@accesie.dk indenfor 14 dage om, at du ønsker at benytte dig af din returret. Når du skriver til os, skal du tydeligt angive, at du ønsker at benytte dig af returretten, og du skal sørge for at varen returneres til os indenfor 14 dage herefter.

Varens stand ved returnering

Når du fortryder et køb, får du købsbeløbet tilbage, medmindre der er tale om værdiforringelse, som du hæfter for. I så fald vil dette blive fratrukket købsbeløbet.
Du hæfter kun for værdiforringelse, såfremt varen er taget yderligere i brug end det der kræves for at fastslå varens brug og egenskaber. For at varen anses for ubrugt, skal varen returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Varer skal returneres med intakte poser/emballage. Det er meget vigtigt at din pakke er beskyttet når den sendes retur, evt. med samme silkepapir eller bobbleplast som du modtog pakken med.

Returnering

Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv afholde alle omkostninger, som er forbundet med returneringen, og ansvaret for varen er dit, indtil vi har modtaget denne på vores adresse.
Accesie.dk dækker ikke returportoen, når du skal sende din pakke retur.

NB! Der skal altid vedlægges ordre eller faktura nr. i returpakkerne. Pakker modtaget, uden fyldestgørende information, kan desværre ikke behandles. Returvarer sendes til vores virksomhedsadresse:

  • Accesie A/S
  • Saxhøjvej 25
  • 2500 Valby

Ved retursending gennem DAO skal pakken opfylde deres pakkekrav, som du kan læse mere om på dette link: https://www.pakkelabels.dk/praktisk/dao365-information-og-pakkekrav/

Køb returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/accesie-returpakker

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, og senest 14 dage efter, at vi har modtaget besked om, at du har fortrudt dit køb. Vi kan dog tilbageholde returbeløbet, indtil varen er modtaget retur, medmindre du har fremsendt dokumentation for at varen er returneret. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. NB! Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav eller som er sendt “Uden Omdeling”!

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven på 24 måneder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, groft misbrug fra købers side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles accesie.dk inden for rimelig tid, dog senest 2 måneder efter at fejlen er konstateret. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang.
NB! Såfremt varen er taget i brug, og der efterfølgende konstateres fejl, forbeholder vi os altid retten til at forsøge varen repareret, såfremt det er muligt. Du kan derfor ikke automatisk forvente tilbagebetaling for en vare, der er taget i brug. I forbindelse med reklamationssager afholder accesie.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang, dog betinget af at reklamationen er rettidig berettiget. Skulle der beklageligvis være en fejl på din vare, skal vi kontaktes på mail straks efter, at fejlen er konstateret. I mailen skal du sørge for at angive ordrenummer, varenavn og beskrive fejlen. Herefter modtager du svar fra os indenfor 24 timer på hverdage. Vi fremsender herefter et link på mail til en returlabel, hvor portoen er forudbetalt. Returvarer sendes til vores virksomhedsadresse:

  • Accesie A/S
  • Saxhøjvej 25 
  • 2500 Valby

Når vi har modtaget din vare, kontakter vi dig straks for at aftale, hvordan vi håndterer sagen videre. Husk at såfremt du ønsker returportoen dækket i forbindelse med en reklamation, kræver det, at du kontakter os for at få tilsendt en returlabel. Du kan derfor ikke blot medsende en bon fra posthuset og forvente denne porto tilbagebetalt. Vi dækker kun returporto ved reklamation i form af den label vi fremsender på mail i forbindelse med din henvendelse.

Køb via accesie.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og accesie.dk, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, lagerstyringsfejl, prisændringer, force majeure og tastefejl.

COPYRIGHT

Indholdet på websitet Accesie.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven © Copyright Accesie.dk