Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Når du handler på accesie.dk accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler, at du læser alle betingelserne igennem, inden du handler hos accesie.dk. På denne måde får du svar på al praktisk information, og det vil mindske eventuelle uoverensstemmelser.

Priser

Alle vores priser på websitet er angivet i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er eksklusive forsendelsesomkostninger, men udover forsendelsesomkostningerne kommer der ingen ekstra omkostninger.

Bestilling af varer

 • Varen bestilles online via Accesie.dk
 • Du skal min. være 16 år, ellers skal du have din værges accept for at bestille.
 • Ved bestilling angives navn, adresse, e-mailadresse og kontooplysninger.

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsmetoder:
VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa, VisaElectron samt mobilpay

Hvad skal jeg indtaste, når jeg skal betale?

Når du betaler med betalingskort, skal du indtaste følgende:

 • Kreditkortnummer (står på forsiden af kortet)
 • Udløbsdato (står på forsiden af kortet)
 • Kontrolcifre (tre cifre, som findes på bagsiden af kortet i underskriftsfeltet)
 • Kortholders navn (står på forsiden af kortet)

Betalingen hæves først, når ordren er afsendt, selvom du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter din bestilling.

Når du er gået til kassen, og godkender din bestilling, bliver du automatisk omdirigeret til en sikker server hos Quick-Pay. Herfra foregår al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at uvedkommende ikke kan opsnappe de informationer du indtaster i betalingsprocessen. Selve betalingen godkendes af NETS (tidligere PBS), som sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Accesie.dk beder aldrig om at få udleveret kortoplysninger, din underskrift eller pinkode. Hvis nogen misbruger dit betalingskort, har vi pligt til at annullere handelen. Hos accesie.dk følger vi dansk lovgivning, alle standarder og sikkerhedskrav.

OBS! Misbrug af betalingskort politianmeldes!

Fragt og levering

Vi afsender ordrer på alle hverdage, og medmindre andet er oplyst, vil den forventede leveringstid være mellem 2-4 hverdage.

Ved levering i Danmark sendes varerne med enten DAO eller Post Nord til følgende priser:

Alm. Brevpost – 10 kr (gælder kun mobilcover og smykker) Bemærk at der er forlænget leveringstid, tager op til 5 hverdage

DAO pakkeshop – 35 kr

DAO privat hjemmelevering – 40 kr

Post Nord Erhverv – 49 kr – Skal være en erhvervsadresse

Hvis du køber for mere end 499 kr – er portoen gratis med GLS, GLS erhverv. (Gælder kun i Danmark)

Ved levering udenfor Danmark er portoprisen til andre EU lande 130 kr.

Der sendes ikke på nuværende tidpunkt til ikke-EU lande, samt Grønland, Færøerne og Island, medmindre der er på forhånd er lavet en skriftlig aftale med kundeservice om pris og leveringstider.

Ansvaret for varerne overgår til dig ved modtagelsen.

Fortrydelsesret


Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler på accesie.dk, og returretten løber fra den dag, hvor du modtager varen. Når du fortryder et køb, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage, eller informere os på mail info@accesie.dk indenfor 14 dage om, at du ønsker at benytte dig af din returret. Når du skriver til os, skal du tydeligt angive, at du ønsker at benytte dig af returretten, og du skal sørge for at varen returneres til os indenfor 14 dage herefter.

Varens stand ved returnering


Når du fortryder et køb, får du købsbeløbet tilbage, medmindre der er tale om værdiforringelse, som du hæfter for. I så fald vil dette blive fratrukket købsbeløbet.
Du hæfter kun for værdiforringelse, såfremt varen er taget yderligere i brug end det der kræves for at fastslå varens brug og egenskaber. For at varen anses for ubrugt, skal varen returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Varer skal returneres med intakte poser/emballage.

Returnering

Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv afholde alle omkostninger, som er forbundet med returneringen, og ansvaret for varen er dit, indtil vi har modtaget denne på vores adresse.
Accesie.dk dækker ikke returportoen, når du skal sende din pakke retur.

NB! Der skal altid vedlægges ordre eller faktura nr. i returpakkerne. Pakker modtaget, uden fyldestgørende information, kan desværre ikke behandles.

Returvarer sendes til:

 • Accesie A/S
 • Saxhøjvej 25
 • 2500 Valby

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, og senest 14 dage efter, at vi har modtaget besked om, at du har fortrudt dit køb. Vi kan dog tilbageholde returbeløbet, indtil varen er modtaget retur, medmindre du har fremsendt dokumentation for at varen er returneret. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion
NB! Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav eller som er sendt “Uden Omdeling”!

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven på 24 måneder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, groft misbrug fra købers side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles accesie.dk inden for rimelig tid, dog senest 2 måneder efter at fejlen er konstateret. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang.

NB! Såfremt varen er taget i brug, og der efterfølgende konstateres fejl, forbeholder vi os altid retten til at forsøge varen repareret, såfremt det er muligt. Du kan derfor ikke automatisk forvente tilbagebetaling for en vare, der er taget i brug.

I forbindelse med reklamationssager afholder accesie.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang, dog betinget af at reklamationen er rettidig berettiget.

Skulle der beklageligvis være en fejl på din vare, skal vi kontaktes på mail straks efter, at fejlen er konstateret. I mailen skal du sørge for at angive ordrenummer, varenavn og beskrive fejlen. Herefter modtager du svar fra os indenfor 24 timer på hverdage. Vi fremsender herefter et link på mail til en returlabel, hvor portoen er forudbetalt.

Varer med reklamation sendes til:

 • Accesie A/S

 • Saxhøjvej 25
 • 2500 Valby

Når vi har modtaget din vare, kontakter vi dig straks for at aftale, hvordan vi håndterer sagen videre. Husk at såfremt du ønsker returportoen dækket i forbindelse med en reklamation, kræver det, at du kontakter os for at få tilsendt en returlabel. Du kan derfor ikke blot medsende en bon fra posthuset og forvente denne porto tilbagebetalt. Vi dækker kun returporto ved reklamation i form af den label vi fremsender på mail i forbindelse med din henvendelse.

Køb via accesie.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og accesie.dk, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, lagerstyringsfejl, prisændringer, force majeure og tastefejl.

COPYRIGHT

Indholdet på websitet Accesie.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven © Copyright Accesie