KONKURRENCE TID

konkurrence

KONKURRENCE TID

Vi elsker konkurrencer! Vi har lige nu en konkurrence kørende på vores Facebookside – accesie.dk.

I vores konkurrence har du mulighed for, at vinde et af vores populære iPhone 6/6s og 7 mobilcover. Du kan netop vinde vores ”Marmor white with text” eller ”marmor black gold”. Begge mobilcover har en værdi af 119 kr.

Hvis du vil give din Iphone et personligt look, så er et beskyttende cover en god ide. Begge iPhone covers er i et blødt silikone materiale, som har et mat finish. Derudover er olie/fedt-afvisende, hvilket betyder fingeraftryk osv. ikke er så tydelige. Materialet er også nemt at rengøre hvis der skulle komme noget på det.

Vores sociale medier

Vi har ofte en masse konkurrencer kørende på vores sociale medier, fordi vi elsker at forkæle jer – vores følgere. Accesie.dk laver samarbejde med en del bloggere og sociale influencer, som bl.a. også laver giveaways i samarbejde med os.

Vi får mange henvendelser fra potentielle samarbejdspartnere, men vi står med åbne arme for flere henvendelser. For os er det meget vigtigt at vi giver jer noget inspiration til fashion styles, og mulighed for at deltage i adskillige konkurrencer.

Hvis du ikke allerede følger os på de sociale medier, så find os her:

Instagram: @accesie.dk

Facebookhttps://www.facebook.com/accesie.dk/ 

Nyhedsbreve

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbreve? Vi sender nyhedsbreve ud til vores kunder, der tilmelder sig denne funktion. Nyhedsbrevene giver dig inspiration, informationer om vores nye trends, samt holde dig opdateret på vores shop og hvad vi kan tilbyde dig.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, så gør det nu, det er nemt og hurtigt, samt er du hele tiden opdateret. Du kan endda være heldig at modtage en rabatkode i ny og næ, som er til fordel for dig, fordi det er specielt til vores kunder der følger os, og kommer forbi vores shop igen.

Lots of love from accesie.dk teamet