Om os

accesie.dk

Vi har specialiseret os indenfor alle mulige accessories og vores dygtige indkøbere holder sig altid opdaterede med tidens nyeste trends. Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores kunder kan finde et bredt udvalg af de mest trendy accessories på accesie.dk.
Vi går meget op i at produkterne er af høj kvalitet og alle varer bliver derfor tjekket med en kvalitetskontrol når vi får dem hjem.  Vores team er konstant på dupperne, for at have et varieret sortiment i shoppen. Du vil både finde “klassiske” og elegante accessories, men også i høj grad nogle mere “anderledes” og lidt specielle accessories. Disse accessories tror vi på henvender sig til piger/kvinder, der tør skille sig ud. Vores koncept i forhold til varesortimentet er trendsorienteret. Det betyder, at når vi får en vare hjem og den bliver udsolgt, får vi ikke denne vare hjem igen – men i stedet konstant nye varer.
Vi går derudover op i at have et godt samarbejde med vores leverandører, som skal sikre vores sortiment er i god kvalitet. Vores smykker er i ægte metaller og testet, og vil typisk være af sølv, eller rosaguld- og hvidsguldsbelagt. Belagt betyder, at smykket minimum er guldbelagt 3 gange, dette sikre en god holdbarhed og at smykket bevarer sin glans. Vi skriver altid under det enkelte produkt i shoppen, hvad det er lavet af. Alle smykker er naturligvis også bly- og nikkelfri. Alle vores solbriller har en UV400 beskyttelse, så du sikrer at dine øjne bliver beskyttet mod de farlige UV stråler fra solen.
 
Sociale medier
Teamet bag accesie.dk brænder konstant for, at give dig inspiration til at bruge accessories på en kreativ måde. Du kan finde masser af inspiration ved at følge os på de sociale medier. Her kan du kan følge med i vores hverdag samt du kan holde dig opdateret med når vi har gode tilbud eller hvis du vil deltage i nogle af vores konkurrencer med flotte præmier.

Vi er både på: Facebook @accesie og Instagram @accesiedk

om os – stifterne

accesie.dk blev etableret i februar 2017 af Cecilie og Caroline Johansen som er søstre. Vi har længe gået med denne drøm og har researchet over en længere periode. Vi har begge en stor passion for modebranchen og elsker accessories. Cecilie har siden 2011 arbejdet som international model, hvor hun hovedsagligt har boet i Paris, London, Milano og New York. Cecilie er derfor inspireret af de nyeste trends inden for fashion. Caroline læser innovation, hvor hun er meget optaget af iværksætteri, og har en stor passion for accessories.
Det er vigtigt for os, at vi som virksomhed, hele tiden udvider hele vores sortiment i shoppen, dette vil I kunne følge i og se at der vil komme nye og spændende produkter, men også flere kategorier. På accesie.dk sørger vi altid for, at indkøbe håndplukkede og nøje udvalgte produkter, som er valgt til DIG. Vi garanterer at du vil modtage produkter med personlighed, som du vil elske at gå med.

Lots of love from Caroline & Cecilie